WE ZIJN

Een goede administratie is voor elk bedrijf belangrijk. We zijn een ervaren Turks-Nederlandstalig administratiekantoor. Onze kantoor is sinds 1991 gevestigd in Amsterdam, maar we zijn er voor heel Nederland.

We hebben een maandelijkse vaste prijs voor al onze diensten, inclusief omzetbelasting/BTW. Dus, geen verrassingen c.q. extra kosten achteraf, wanneer er jaarrekening zullen opgemaakt worden of er persoonlijke brieven vertaald of geschreven moeten worden naar gemeenten, scholen etc.
Ook brengen we geen extra kosten in rekening, als we ineens in plaats van één voor twee of meer werknemers maandelijks loonstroken moeten maken. Alles wordt vooraf afgesproken en we houden ons aan onze afspraken met onze cliënten.

Tevens zijn wij makkelijk te bereiken. Onze directeur is telefonisch altijd bereikbaar, tijdens avonduren, weekenden en op vakantie. In urgentie gevallen maken we in avonduren en weekenden afspraken.
Op zorgvuldigheid en vertrouwen na moet een samenwerking ook plezierig zijn. Op elke tijdstip van het jaar bent u bij ons van harte welkom.

 INFORMATIE

BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK EN/OF VOOR INFORMATIE NAAR

DRS.  RAFET KABDAN
Adres:
Sporadenlaan 53,
1060 MN Amsterdam

Kantoor: 020-6176184
Mobiel:   06-53503351
Fax     :  
020-6178890

E-mail : 
rkabdan540@hetnet.nl

Website: www.kabdan.nl

 

Powered by KABDAN Administratiekantoor · Drs.Rafet KABDAN